Underscore 330 er en samling af digitale kreatører. Vi lever og ånder for det digitale.

Med base på Nørrebro i København bygger vi hjemmesideløsninger, der hjælper virksomheder med at skabe det digitale grundlag, de har behov for.

Vi sætter en ære i, at være med fra starten i vores kunders projekter. Vi giver dem en stabil samarbejdspartner, som kan forbinde informationsarkitektur, designstrategi og moderne udvikling, og skabe en løsning, der giver kunden det digitale udtryk, de ønsker. Vi tror på, at ekspertise, solidt håndværk og et stærkt samarbejde kombineret med digitale kreatører med færdigheder indenfor alle aspekter digitalt design skaber det bedst mulige resultat.

The Client/Agency Model

Hos Underscore 330 arbejder vi med kundens unikke egenskaber og viden indenfor deres branche, og benytter vores mangeårige erfaring indenfor design, webudvikling, digital konceptudvikling og ux design.
Vi skaber det rette digitale fundament, der er skalerbart i takt kundens udvikling.

Læs mere
The Client/Agency Model

Vores team består af kreative hoveder med erfaring indenfor digital design, konceptudvikling, UX design, og webudvikling. Vi er altid klar på en udfordring og elsker at bygge løsninger, der kan lede til positive resultater for vores kunder.

Christian Severin

Christian Severin

Direktør

Anders Berenth

Anders Berenth

Digital Designer

Philip Hyltoft

Philip Hyltoft

CTO