Forty er ingen almindelig pizzarestaurant

Bag denne tagline ligger der det det nye og moderne pizzeria
Forty Pizza. Forty Pizza er lokaliseret tæt på Hellerup station og har med deres moderne og selv visuelle identitet gjort op med de klassiske forventninger der er til et pizzeria. Og dette skulle deres nye hjemmeside selvfølgelig også reflektere.

Kunde

Forty Pizza

Leverance

Webdesign og udvikling

Besøg side

Vi havde til opgave at lave en hjemmeside, der i højere grad reflekterer Forty’s visuelle identitet. Vi udviklede hjemmesiden fra bunden med WordPress CMS og vores custom-made tema. Dette gjorde vi for at have bedre kontrol over designet og det gav samtidigt folkene bag Forty mulighed for at ændre i indholdet på hjemmesiden løbende.

Forty er ikke noget ordinært pizzeria

Forty Pizza er et moderne pizzeria der med deres moderne visuelle identitet og brand prøver at gøre op med de klassiske forventninger man har til et pizzeria. Både deres tilstedeværelse på de sociale medier og de fysiske lokaler i Hellerup udstråler en stærk visuel identitet og det var i dette etableret univers som deres nye hjemmeside også skulle leve.

En af de ting som gør at Forty adskiller sig fra andre pizzeriaer er at de gør meget ud af at man skal få en lækre oplevelse når man bestiller sin mad hos dem. Dette afspejler sig først og fremmest i deres pizzaer som består af gode og til tider lidt anerledes råvarer som man ikke nødvendigvis er vant til at se på sine pizzaer. Men udover de lækre pizzaer er der også gjort rigtig meget ud af lokalerne rundt om køkkent. Med behagelige lædersofaer og guld og mørkegrønne vægge, minder det på mange måder om en dinner men det har alligevel sit eget personlige præg i form inventarets materialer og væggenes farver.

200430_40Pizza0617
200430_40Pizza0263
200430_40Pizza0454

To the point

Forsiden er designet til at give en forsmag på Fortys visuelle identitet, samtidigt med, at det skulle være nemt for de besøgende at finde det de søgte. Forty er først og fremmest et pizzeria og det primære mål for dem er at få folk ned i forretningen. Derfor er der tre CTA’s til henholdsvis take-away, menu og booking af bord.

Vores designmæssige opgave bundede ud i, at tage den eksisterende visuelle identitet og optimere den til brug på web. Ret hurtigt i processen valgte vi den mørkegrønne brandfarve som den primære farve på hjemmesiden. Valget blev taget udfra den gode kontrast til de andre brandfarver, men havde samtidigt en saturation, der betød, at den var behagelig for øjet og ikke stak lige så meget ud som nogle af de andre farver.

In reach

Booking, take-away og menuen blev centrale elementer i vores udformning af brugerrejsen, og det resulterede i, at vi tog et valg om placere tre CTA-knapper på forsiden. På denne måde var det nemt for brugeren, at gå de tre mest brugte undersider. De tre CTA-knapper var ydermere placeret på mobilversionen, så man nemt og hurtigt kunne tilgå de tre vigtigste undersider.

Er man, som bruger, i den situation, at man søger efter noget mere detaljeret information om hvad Forty kan tilbyde, er der skabt en fullscreen navigation, som var tilgængelig via burgerikonet i højre hjørne uanset, om det var på desktop eller mobil. Valget af en fullscreen menu blev taget udfra princippet om at samle den sekundære information i en sammenfoldig menu, som altid kunne tilgås, men blev gemt væk, indtil der var brug for den. En anden fordel ved at bruge fullscreen navigationen er, at vi kan tilføre lidt ekstra information såsom åbningstider og kontaktoplysninger, og på den måde yderligere forstærke ideen om, at mindske antallet af kliks som brugeren skal igennem for at finde det de søger.

Interesseret i vores proces?

Læs mere om hvordan vi arbejder med kunder som Forty Pizza

Underscore 330 & Forty Pizza

Hos Underscore 330 arbejder vi med kundens unikke egenskaber og viden indenfor deres branche, og benytter vores mangeårige erfaring indenfor design, webudvikling, digital konceptudvikling og ux design.

Sammen med Forty har vi skabt en hjemmeside vi begge er stolte af, og vi vil nu vise flere eksempler på hvordan siden er ud.

Interesseret i at arbejde sammen med os?
Så lad os tage en snak om mulighederne