Redesign til fremtidens Dansk Bartender Laug

Bartenderen.dk er den officielle hjemmeside for Dansk Bartender Laug, som er brancheforeningen for danske bartender. Derfor skulle deres nye hjemmeside både kunne skaffe nye medlemmer samt informere de eksisterende medlemmer om hvad der skete i deres forening

Kunde

Bartenderen

Leverance

Webdesign og udvikling

Besøg side

Vores opgave var at skabe en ny hjemmeside, hvor folkene bag Dansk Bartender Laug kunne styre alt fra tilmeldinger af nye medlemmer til information om forskellige events. Vi lavede derfor deres hjemmeside på WordPress CMS, så det var nemt og overskueligt at tilføje nyt indhold eller ændre de eksisterende efter behov.

Bartenderen.dk – Den officielle hub for de danske bartendere

Bartenderen.dk er den officielle hjemmeside for Dansk Bartender Laug, som er brancheforeningen for danske bartender. Det er en forening, der, udover at have en bestyrelse der er valgt af dets medlemmer, også arrangerer events såsom DM i klassisk cocktails og flair. Dansk Bartender Laug kom til os i håb om en hjemmesideløsning, der kunne fungere som den officielle hub for danske bartendere. Opgaven bestod derfor i at skabe en hjemmeside, der nemt og elegant præsenterede foreningens tilbud, og skabte et øget incitament for, at man som bartender ville melde sig ind i foreningen.

Den nye hjemmeside udformede sig ud fra fire primære parameter: Muligheden for at blive medlem, læse nyheder, informationer om Danmarksmesterskabet, samt en præsentation af deres partnere.

Dansk Bartender Laug ønskede ikke en traditionel forside; derfor lavede vi i stedet en forside, hvor det var muligt at indsætte et splash billede eller splash video som kunne repræsentere nogle af de ting som de stod for. Under denne splash element var det muligt at se kort præsentation af foreningens partnere.

Let og overskuelig brugeroplevelse

Dansk Bartender Laug er, om alle andre foreninger, afhængige af sine medlemmer. Udover diverse medlemsfordele er der to typer af medlemmer; aktivt medlem og branche medlem. Det var vigtigt at vise forskellen på disse to typer af medlemmer, samt give de besøgende på hjemmesiden en mulighed for at læse hvad de to forskellige medlemstyper indebar, og hvordan man kunne tilmelde sig. Alt sammen skulle gerne ske uden alt for mange klik og derfor valgte vi at lave det på følgende måde.

Som brancheforeningen er Dansk Bartender Laug også en slags institution for alt og alle, der har noget med bartending at gøre. Derfor er det også en hjemmeside, der skulle have mulighed for at lave nyheder tilrettelagt deres medlemmer, men også være mere generelle nyheder som pressemeddelelser. Vi skabte derfor en nyhedsside, hvor det var muligt at se alle de nyheder, der var lavet og derefter give læseren mulighed for at sortere dem efter kategorier såsom DM, generalforsamling eller årstal. Vi valgte at lave en separat medieside, da den både skulle kunne fungere som en slags forlængelse af nyhedssiden, men også fungere som en selvstændig side, hvor deres medlemmer kunne se billeder fra events såsom DM i cocktails.

Danmarksmesterskab i Cocktails & Flair

Det største event for danske bartendere er Danmarksmesterskabet i Cocktails og Flair; et event som Dansk Bartender Laug står for hvert år. Det var derfor også et vigtig element på den nye hjemmeside. Eventet er en stor og vigtig begivenhed for foreningen, og resulterer i store mængder praktisk information som skulle præsenteres på en let og overskuelige måde. Resultatet blev en underside, hvor det var muligt at se de to discipliner, der blev konkurreret i, samt deres forskelle. Man skulle også kunne læse mere om praktiske informationer, der var forbundet med DM, samt muligheden for at tilmelde sig eventet som deltager i enten en eller begge discipliner.

Samarbejdspartnere er super vigtigt for at få en forening som denne til at køre rundt. Derfor er det vigtigt, at man kunne se hvilke virksomheder som de samarbejdede med. Udover den specifikke partner underside, havde det endelige site også have en slider på hver side, der viste et logo af de forskellige hovedsamarbejdspartner og brands som var forbundet med Dansk Bartender Laug.

Interesseret i vores proces?

Læs mere om hvordan vi arbejder med kunder som DBL